Palautelomake

Anna palautetta!

Haluamme kehittää toimintaamme kisajärjestäjinä ja toivomme, että jättäisit kisojen jälkeen palautetta tällä lomakkeella. Kaikki ruusut, risut ja kehitysehdotukset alkaen kutsun lukemisesta kisapaikalta poistumiseen ovat erittäin tervetulleita.

Julkaisemme mahdollisiin kysymyksiin myös vastaukset, kun kaikki palautteet on käsitelty.

.............................................

"Minkä ihmeen takia kaikki kilpailut järjestetään aina siellä samalla alueella? Täällä olisi harrastajia muuallakin, mutta kilpailuita ei koskaan järjestetä täällä itäpuolella tai edes kaakkois-Suomessa. Harrastajien määrää ei nosta se että harrastus- ja kilpailutoiminta on viety kauas muusta Suomesta."

Kilpailujen järjestäminen vaatii kisakeskuksen, johon mahtuu kilpailijoiden trailerit, tilan hevostarkastuksia varten, reitit eli vähintään noin 20km lenkin jolle on maanomistajien luvat joka metrille. Lisäksi tarvitaan toimihenkilöitä kansliaan, ajanottoon, eläinlääkärin avustajaksi ja tietysti myös eläinlääkäri. Nämä asiat kun ovat kunnossa, voidaan järjestää kilpailut. Eli jos sielläpäin olisi nämä kaikki valmiina niin tulemme kyllä mielellään pyörittämään kisat sielläkinpäin.

"Hei! En edelleenkään löydä tietoja tuosta jokioisten kilpailusta. Kipassa ei kutsua, eikä mistään löydy tietoja, missä on kilpailukeskus. Olisi kiva saada kyselyt mahdollisista yöpymispaikoista yms"

Kilpailukutsu julkaistaan Kipassa sääntöjen mukaisesti neljä viikkoa ennen kilpailua.

"Hei, voiko syyskuun ja lokakuun kilpailuihin osallistua ensimmäistä kertaa osallistuva ratsukko? Eli mitkä tasot ovat kilpailuissa kyseessä? Hevosina russponi ja lv, emme ole aiemmin osallistuneet."

Molemmissa kisoissa on myös 1-tason luokkia eli ensikertalaiset voivat hyvin osallistua.

"Nettisivut kuntoon! Kaikki info laahaa viikkoja jäljessä ja muutenkin melko ankeat sivut, esim kuvia ja muita päivityksiä olisi mukava nähdä. Pidän sumaraa, omaa seuraani, matkaratsastuksen ykkösseurana. Sivuilla on kyllä paljon infoa mutta osa vanhentunutta ja nykymaailmassa kaikki tieto pitäisi olla päivitettynä heti, viimeistään 2-3 päivän päästä. Ymmärrän että talkoovoimin on hankala saada asioita toimimaan nopeasti mutta jotain pitäisi tehdä, tässä tietojen päivittymisessä nettisivuille Sumara on auttamatta kilpailijoitaan jäljessä. Lisäksi suorastaan hävettää että oman seuran kilpailevia ja hyvin menestyviä jäseniä ei tarpeeksi täällä kehuta ja ns nosteta jalustalle."

Sivuja ylläpidetään tosiaan ei-ammattimaisesti, joten reaaliaikainen päivitys ei aina onnistu. Nopeammin uutisia on pyritty lisäämään FB-sivuillemme, www-sivujen ollessa virallisempi tiedotuskanava. Kuvia löytyy kuvagalleriasta, jonne pyritään lisäämään kuvia tekijänoikeuksien puitteissa sekä linkkejä kuvaajien omiin kuvasivuihin.