Uusi hallitus esittäytyy

Anu-Maria Sandelin, puheenjohtaja

Olen Anu-Maria 41-vuotias hevoshullu. Aloitin tutustumisen hevosiin jo 4-vuotiaana karkailemalla Ruskeasuon ratsastustallille. Ensimmäiset omat hevoset sain mieheltäni, jolla oli kaksi, jo raviuran päättänyttä lämminveristä. 

Sword Less ”Diva” oli kymmenvuotias amerikkalainen ravuri ja Moonlight Wili ”Monna” kuusivuotias ranskalainen ravuri. Divan kanssa lähdin viisi vuotta sitten ensimmäisiin matkaratsastuskisoihin Lietoon. Monna aloitti matkaratsu uransa samana vuonna kuin Diva. Meille matkaratsastus on ennen kaikkea yhteistä tavoitteellista harrastamista. Kotona treenataan ja sitten kisoissa on upeaa ratsastaa hyvin merkityillä reiteillä, luonnon keskellä. Samalla saa nähdä ja kokea uusia maisemia ja tapahtumia yhdessä parhaan ystävän kanssa. Meillä tavoitteena on elämykset ja yhteinen harrastus. Kilometritavoiteena meillä on maksimissaan 50 kilometrin matka. Tervetuloa tutustumaan lajiin ja tulkaa rohkeasti mukaan kilpailemaan.

Mira Syrjänpää, varapuheenjohtaja, kilpailuvastaava, valmennusvastaava

Olen Mira, nelikymppinen hevosharrastaja Jokioisilta. Perheeseeni kuuluu kaksi lasta ja puoliso. Omassa pihassa hevosia on ollut vuodesta 1999, tällä hetkellä kaksi hevosta ja poni. Matkaratsastusta olen harrastanut vuodesta 2011, ollen SRL Vuoden Tulokas vuonna 2012. 

Paras saavutus matkaratsastuksessa on aluemestaruushopea vuonna 2012 suomenhevosruunalla Railon Onni. Toimihenkilöinnistä innostuin vuonna 2014 jolloin lupauduin myös seuran hallitukseen ja tuomariksi kouluttauduin 2015.

Katrin Aia, jäsensihteeri

Olen Katrin, syntynyt -73, syntyperältään eestiläinen. Olen ollut seuratoiminnassa mukana SuMaRa:n perustamisesta lähtien ja hoitanut jäsensihteerin hommia. Olen ollut aktiivisesti mukana kilpailutoiminnassa järjestäjänä ja kilpaillut myös kansainvälisellä tasolla.

Kaija Romppainen, materiaali-, palkinto- ja sponsorivastaava

Olen Kaija, vuonna -70 syntynyt hevosyrittäjä Jokioisilta. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaikkiaan 7 lasta joista enää 2 nuorinta asuu kotona. Pihassa on 15 hevosen talli jossa asustaa ravihevosten lisäksi jokunen matkaratsu. 

Minut valittiin SuMaRan vuoden tulokkaaksi  vuonna 2012 ratsuna High Hero, jonka kanssa ura jatkuu edelleen aluetasolla. Viime vuonna olin mukana järjestämässä kisoja sekä toimihenkilönä. 

Eija-Liisa Lehto, puffettivastaava, kokoussihteeri

Olen Eija-Liisa, forssalainen hevosharrastaja. Asun aviomiehen kanssa kaksistaan, kaksi aikuista lastamme ovat jo muuttaneet omilleen. Meillä on jo kolme suloista lastenlasta.

Minulla ei ole ollut omia hevosia aikuisiällä, vaan harrastan ratsastusta tällä hetkellä Jokioisilla yhdellä tallilla.

Olen ajautunut matkaratsastuksen pariin kymmenisen vuotta sitten tyttären vanavedessä huoltajan ominaisuudessa kisoissa. Tytär jätti hevosharrastuksen, itse jäin lajin koukkuun aluksi avustavissa tehtävissä kisoissa, sittemmin myös matkaratsastustuomarina. Olen kisannut vain 1-tasolla.

Elina Tiainen, turvallisuusvastaava

Kuva: Mika Kannonlahti

Olen Elina Tiainen, lahtelainen, melkein loimaalaistunut hevosharrastaja. Perheeseeni kuuluu puoliso sekä neljä koiraa. Ratsastusta ja tallilla käymistä olen harrastellut lapsesta saakka - ainoastaan opiskelujen aikana oli pidempi tauko. 

Omia hevosia minulla on ollut vuodesta 2011. Matkaratsastuksen parissa olen suht tuore harrastaja, vuonna 2014 kävin ekat kisani jo edesmenneen lv-ruuna Remun kanssa. Lämppärin kanssa mennään edelleen; nyt tulevana kisaheppana on amerikkalais-ranskalainen tammani Mimmi. Vuosi 2017 on tähän mennessä aktiivisin kisavuoteni, tuolloin kisasin tammani Aman kanssa 2-tasolla ja pari luokkavoittoakin napattiin.

Seuramme hallituksessa olen nyt toista vuotta mukana ja kaikkea kivaa on varmasti tänäkin vuonna jäsenille luvassa, tulkaahan rohkeasti mukaan!

Mari Marjatsalo, juniorivastaava

Moikka! Olen parikymppinen harrastaja pääkaupunkiseudulta, omaa pientä tallia pidän Sipoossa. Matkaratsastusta olen harrastanut vuodesta 2013 lähtien ja kilpaillut aina kansainvälisellä 2*-tasolla asti. Parhaimpina saavutuksina SM- ja PM-mitalit. Minulla on yksi oma hevonen, arabitamma Anna, joka olisi tarkoitus astuttaa keväällä. Toivottavasti varsasta kasvaisi sitten seuraava kilpahevonen itselle. Tällä hetkellä toivun loukkaantumisesta, joten ajattelin että olisi hyvä aika liittyä mukaan oman seuran toimintaan enemmän.

Nina Hydén, tiedotusvastaava

Olen Nina Hydén, Suomen Matkaratsastusseuran uusi hallituksen jäsen Porista. Toimin seurassa toisena tiedotusvastaavana. Olen hurahtanut matkaratsastukseen vuonna 2015, kun aloin liikuttamaan hevosta, jolla oli startattu matkaratsastuksessa. Tästä alkoi yhteinen taipaleemme, joka johti meidät lopulta 3-tasolle saakka. Minut valittiin seuran vuoden 2016 senioriksi. Kilpailu-urani on ollut nyt katkolla puolitoista vuotta polvivamman takia. Tällä hetkellä keskityn tyttäreni kotivalmentamiseen ja huoltamiseen. Toivon kuitenkin kovasti pääseväni vielä kilpailemaan. 

Anu Elsilä, tiedotusvastaava

Olen Anu Elsilä Koillis-Pohjanmaan rämevyöhykkeeltä Pohjois-Suomesta. Matkaratsastuksen pariin löysin, kun ajauduin sattumalta 2010 matkaratsastusvalmennukseen Urjalaan. Siitä lähtien olen harrastanut lajia tavoitteellisesti ja seurannut kotimaista matkaratsastuskenttää suurella mielenkiinnolla. Kilpailemisen aloitin 2015. 

Parhaimmat saavutukseni ovat Aluemestaruus 2017 ja CEI1*-tulos 2018 kaudelta. Seura huomioi meitä viime vuonna Suonpään maljalla. Tänä vuonna vietämme välivuotta, mutta seuraaville kausille tavoitteet ovat SM- ja PM-kilpailuissa.

Ella Hydén, nuorisojäsen

Olen Ella Hydén, 13 vuotta, ja seuran hallituksen uusi nuorisojäsen. Olen kulkenut pienestä pitäen äitini mukana talleilla ja ratsastanut melkein koko ikäni. Matkaratsastukseen pääsin tutustumaan toimiessani äitini kisahuoltajana. Aloitin itse tavoitteellisen harjoittelun syksyllä 2017 ja kilpailemisen vuotta myöhemmin.