Jäsenmuodot ja hinnat

Jäsenmuodot ja -maksut vuonna 2023:

Täysjäsen (seniori) 64€ - Edustat SuMaRa:a koko vuoden täysjäsenenä mm. kilpailuissa, anot kilpailuoikeuksia omalta seuraltasi eli SuMaRa:lta, saat upeat jäsenen edut: mm. alennetut kilpailumaksut, ilmaiset / alennetut kurssimaksut, tapahtumia, ns etuajo-oikeus kursseille ja valmennuksiin aina jäsenillä jos paikkoja on rajoitetusti yms.

Täysjäsen (juniori) 57 € - Edustat SuMaRa:a koko vuoden täysjäsenenä mm. kilpailuissa, anot kilpailuoikeuksia omalta seuraltasi eli SuMaRa:lta, saat upeat jäsenen edut: mm. alennetut kilpailumaksut, ilmaiset / alennetut kurssimaksut, tapahtumia, ns etuajo-oikeus kursseille ja valmennuksiin aina jäsenillä jos paikkoja on rajoitetusti yms.

Perhejäsen (seniori) 33 €  - Samassa perheessä/osoitteessa on vähintään yksi SuMaRa:n täysjäsen. Perhejäsenen (seniori ja juniori) edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää A- tai B-kilpailulupaa. Tämä kannattaa ottaa huomioon jo etukäteen!

Perhejäsen (juniori) 29,50 € - Samassa perheessä/osoitteessa on vähintään yksi SuMaRa:n täysjäsen.  Perhejäsenen (seniori ja juniori) edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää A- tai B-kilpailulupaa. Tämä kannattaa ottaa huomioon jo etukäteen!

Kannatusjäsen (ulkojäsen) 15 € - Olet jo jonkin toisen SRL:n ratsastusseuran jäsen, mutta haluat esim hyödyntää SuMaRa:n jäsenetuja. Kannatusjäsenenä et voi edustaa SuMaRa:a. Jos paikkoja on rajoitetusti esim. valmennukseen tai kurssille, ovat täysjäsenet etusijalla, sitten perhe- ja kannatusjäsenet, ja lopuksi ei-jäsenet. Voit liittyä SuMaRa:n kannatusjäseneksi myös kuulumatta mihinkään ratsastusseuraan, jos tahdot kannattaa toimintaamme.