Myytävät tuotteet

SuMaRa:n myytävät tuotteet, joiden tuotto käytetään seuratoiminnan hyväksi. Kaikkia tuotteita voi tiedustella osoitteesta SuMaRa.yhteys(ät)gmail.com. Postitse toimitettaessa postikulut lisätään hintaan.

Stetoskoopit ja digitaaliset kuumemittarit:

SuMaRa on hankkinut myytäväksi stetoskooppeja - väreinä vihreä, punainen, sininen ja keltainen hintaan 20 €/kpl - sekä digitaalisia kuumemittareita hintaan 6 €/kpl. Näitä myydään SuMaRan tapahtumissa tai tilaamalla, jolloin ostajalta laskutetaan toimituskulut 5 €.

SuMaRa:n silitysmerkki:

SuMaRa on teettänyt jäsenilleen upeita silitysmerkkejä, joita voi käyttää missä tahansa kankaassa. Silitysmerkki on pyöreä, noin 9 cm läpimitaltaan oleva hieno 

Stetoskooppi 20 e
Digitaalinen kuumemittari 6e
SuMaRan silitysmerkki 2 kpl 5e

SuMaRa:n logo, jossa valkoisella pohjalla on punainen matkaratsukko ja mustalla tekstillä ympyrän reunoilla lukee nettisivujen osoite www.matkaratsastus.fi ja Suomen Matkaratsastusseura. 

Silitysmerkki asetetaan kankaaseen haluttuun kohtaan ja sen päältä silitetään keskilämmöllä. Tarkista tekokuitujen lämmönkestävyys ennen silitystä. Silitysmerkki pysyy kiinni pelkällä silittämisellä, mutta valmistaja kehoittaa ompelemaan merkin reunoista kiinni silittämisen lisäksi.

Merkillä voit koristaa esim valkoisen satulahuovan, hevosesi loimen, oman takkisi, laukkusi, piposi jne.

Jäsenille hinta on 5 euroa kahdesta silitysmerkistä. Ei-jäsenille hinta on 8 euroa/2 kpl.

Silitysmerkkejä on myytävänä kaikissa SuMaRa:n tapahtumissa, ja niitä voi tilata myös postitse (postikulut 2€)

ProTik verkkokauppa:

Voit tilata tuotteita SuMaRan logolla omissa tiimiväreissäsi osoitteesta www.tikkaus.com. Mainitse lisätietokentässä että haluat käyttää SuMaRan logoa.

Logo brodeerattuna  selkä 20€ ja rinta 9€

painettuna   selkä 9,80€  ja rinta 5,50€

heijastinpainatuksella  selkä 13€ ja rinta tai pipo koko 7,20€.