SM+AM 2019 lähestyy!

12.7.2019

Kotimaan matkaratsastuskauden kohokohta eli suomenmestaruus- ja aluemestaruuskilpailut järjestetään 24.8. Kouvolassa Kunnalan Marja- ja Matkailutilalla. 

Sumaralla on kunnia järjestää kauden päätapahtuma tänä vuonna, ja palkinnot tulevat olemaan asianmukaiset, joten nyt jos koskaan kannattaa lähteä mukaan! Luokat ja kilpailumatkat järjestetään sellaisina, että mahdollisimman monella harrastajalla on mahdollisuus osallistua. 

SM-luokan startti 2017 Nokialla. Kuva: Salla Kuikka

Suomen mestaruus ratkotaan 3.1-tasolla noin 80 km matkalla, ja osallistumisoikeus on ratsukoilla, jotka ovat suorittaneet hyväksytyn tuloksen samalla tasolla 24 kk sisällä. Aluemestaruus puolestaan ratkotaan 2.3a-tasolla pisteytettynä ihanneaikakilpailuna noin 64 km matkalla. Osallistumisoikeus on ratsukolla, jolla on tulos vastaavalta tasolta, ja joka on suoritettu 24 kk sisällä.

SM-luokassa jopa 5 parasta palkitaan Horse Awecin lahjakorteilla. Lisäksi luokan voittaja palkitaan Yepzonin GPS-paikantimella, ja kaksi parasta pokkaavaat suositun Burionin matkaratsastushuovan. Aluemestaruusluokassa puolestaan kolme parasta palkitaan Burionin matkaratsastushuovilla, ja voittaja pokkaa lisäksi Yepzonin GPS-paikantimen. 

Kisakeskuksesta on mahdollista varata majoitusta osallistujille, ja pitkänmatkalaisten kannattaakin olla ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti. Varaukset ja kyselyt voi tehdä puhelimitse numeroon 040 063 4644. Hevosten majoitusta voi tiedustella 1,5km päästä Annan Tallista, puh: 040 142 0776.

Kilpailun Facebook-tapahtuma löytyy täältä, ja tarkemmat tiedot tapahtumasta julkaistaan kilpailukutsussa Kipassa lähiviikkoina! Toivomme, että kaikki tauollisten matkojen kisaajat huolehtivat huollosta reitillä hevosten hyvinvoinnin varmistamiseksi.

Toivotamme kaikki kotimaiset tiimit lämpimästi tervetulleiksi!