Yhteistyökumppanimme juhlimassa Sumaran 20-vuotista taivalta!

1.7.2022

   

Burioni Suomi

Burionin laadukkaat matkaratsastushuovat. Burioni-huovat ovat hevoselle mukavia, helppohoitoisia, erittäin kestäviä ja pysyvät hyvin paikallaan.

Eckerö Line

Eckerö Linen laivat m/s Finlandia ja Finbo Cargo ovat Helsinki-Tallinna reitin ainoat Suomenlipun alla liikennöivät laivat. Suomalaisena yhtiönä toiminta perustuu suomalaisuuteen, suomalaisiin palveluihin ja osaamiseen. Eckerö Linellä on myös oikeus käyttää suomalaisesta palvelusta viestivää avainlippu-tunnusta. Eckerö Line on monialapalveluyritys, jonka tarjontaan kuuluu matkapakettitarjonta, myymälä- ja ravintolatarjonta, kokous- ja ryhmätuotteet sekä hotellipaketit ja rahti.

Hepokala

Hepokala tarjoaa varusteita sekä Forest Trail maastoradan käyttöpalveluita hevosille ja ratsastajille. 

Hevari

Hevari tarjoaa kaiken mitä tarvitset hevosharrastuksen ja kilpaurheilun parissa. Meiltä löydät laajan valikoiman ravi- ja ratsastustarvikkeita, ratsastusvaatteita ja -varusteita, talli- ja aitaustarvikkeita, rehuja ja lisäravinteita, kärryjä sekä Suomen suurimman kengitysvälinevalikoiman. Hevarilta löydät laatumerkit, joihin hevosalan ammattilaiset ja harrastajat voivat luottaa.

Tee ostoksia helposti ja nopeasti verkkokaupassamme hevari.fi, myymälässämme Heinolassa sekä ympäri Suomea raveissa ja tapahtumissa kiertävistä myymäläautoistamme. Asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa neuvontaa ja vastauksen kysymykseesi nopeasti. Tervetuloa ostoksille!

Hoof.fi

Hoof Oy on kehittänyt korkealaatuisen täydennysrehusarjan hevosille, joka perustuu maailmanluokan hevosravintoon, jota käytetään mm tunnetuissa hevosurheilumaissa Saudi Arabiassa ja Yhdysvalloissa. Hoofin ravinteet ovat suunniteltu ja tuotettu yhteistyössä suomalaisten ja ruotsalaisten hevosurheilijoiden ja muiden alan ammattilaisten kanssa.

Lantmännen Agro Tampere

Lantmännen Agro Tampereen myymälässä on Pirkanmaan laajin hevosrehuvalikoima. Lisäksi valikoimasta löytyy lisäravinteet, kuivikkeet, perusvalikoiman hevostarvikkeita sekä ruokintaan ja aitaamiseen tarvittavat välineet. Hyllystä löytyvät myös ravi-ja ratsukengät sekä hokit.

Woolpad

Woolpad on patja hevosten jalkoihin. Sitä käytetään iho-ongelmiin, riviin, turvonneisiin jalkoihin, palautumiseen treenin jälkeen ja ennaltaehkäisemään vammoja. Lampaamme keritään kahdesti vuodessa ja pesemättömästä villasta tehdään Woolpad tuote. Pesemättömän villan salaisuus on lanoliini öljy jota on luonnollisesti lampaanvillassa. Lanoliini öljyssä on monta positiivisia terveys vaikutteita ja on käytetty lukuisissa ihonhoito sekä kosmetiikka tuotteissa. Woolpad pitää ihon kuivana ja hengittää samalla kuin lanoliini öljy hoitaa.

Hevoslauha

Hevoslauha Oy on perustettu vuonna 2015. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Isojoki, ja pääasiallinen toimiala Hevosten kasvatus ja jalostus.

Nyt viimeistään kannattaa ottaa Sumaran instakanava @suomenmatkaratsastusseura seurantaan, sillä luvassa on palveluesittelyjä sekä kilpailuja, joissa arvotaan tuotepalkintoja yhteistyökumppaneidemme valikoimista.