Vuoden 2011 kilpailuluvat

Alkuvuosi on kilpailulupien uusimis- ja anomisaikaa. Ohessa ohjeet, kuinka toimia ratsastajan kilpailulupien suhteen.  

 

Aluekilpailulupa: Sumaralaiset ratsastajat anovat aluelupaa SuMaRa:lta lähettämällä jäsensihteeri Katrin Aialle kirjallisen anomuksen postitse tai sähköpostitse tai täyttämällä hakemuksen nettisivuillamme. Anomuksessa tulee mainita ratsastajan koko nimi ja jäsennumero. Lupa myönnetään, jos lupaehdot täyttyvät ja jäsenmaksu on maksettu. Luvan myöntämisen jälkeen ratsastaja saa SuMaRa:lta laskun alueluvastaan. 

 

Aluekilpailulupa, uusinta (aluelupa ollut vuonna 2010, 2009 tai 2008): Sumaralaiset ratsastajat ilmoittavat jäsenmaksun maksettuaan jäsensihteeri Katrin Aialle, että tahtovat alueluvan myös vuodelle 2011. Luvan myöntämisen jälkeen ratsastaja saa SuMaRa:lta laskun alueluvastaan. 

 

Kansallinen kilpailulupa: Sumaralaiset ratsastajat anovat kansallista kilpailulupaa SuMaRa:lta lähettämällä jäsensihteeri Katrin Aialle kirjallisen anomuksen postitse tai sähköpostitse. SuMaRa:n hallitus käsittelee kansallisten lupien anomukset. Lupaehtojen täyttyessä lupa myönnetään ja ratsastaja saa SuMaRa:lta laskun kansallisesta kilpailuluvastaan. 

 

Vuoden 2010 luvilla (ratsastajan kilpailulupa + hevosen vuosimaksu) saat kilpailla 15.2. saakka. Sen jälkeen muista  huolehtia myös ratsusi kilpailuluvasta maksamalla sen kilpailuvuosimaksu. Toimintaohjeet tähän löydät Kisapalvelu KIPA:sta.