Toppavaatteet

Toppavaatteet ovat nyt tilattavissa!

 

Lämmintä päälle talven kilpailuihin sekä treenaamiseen - seuran omassa takissa ja housuissa. Seuratakki ja - housut ovat nyt tilattavissa. Nouto vuosikokouksesta 29.11.2009 Nummelasta.

Takin hinta on 75-80e riippuen tilausten määrästä, housujen 65e.

Molempien tekstiilien kuvat löytyvät Horzen nettisivuilta, klikkaa linkkejä!

Takin väri on musta, ja siinä on irrotettava huppu. Molemmissa hihoissa pitkät heijastinnauhat. Vyötärössä ja hupussa säädettävä kiristyskuminauha. Edessä täyspitkä vetoketju ja nepparit. Kaksi etutaskua ja kaksi rintataskua neppareilla sekä vetoketjullinen povitasku. Lyhyet, vetoketjulliset laskokset sivuilla. Päällyskangas 100% nailonia. Lämmin toppaus. Kokotaulukko myös Horzen sivuilla: http://horze.fi/article.php?aID=321

Housut ovat myös mustat ja ne ovat lämpimät, topatut talviratsastushousut irroitettavilla henkseleillä. Sivuilla täyspitkät vetoketjut ja heijastinraidat. Vetoketjulliset taskut. Vettähylkivää materiaalia. Päällyskangas 100% nailonia.

Takkia ja housuja on saatavana seuraavat koot:

34/36

38/40

42/44

46/48

50/52

 

Takin selkään brodeerataan SuMaRan logo ja lisämaksusta (8€) voidaan brodeerata myös nimi tms. takin rintaan. Housuihin ei tule brodeerauksia. Tuotteiden toimitusaika on noin 3 viikkoa. Tilaukset sähköpostitse (vahvistetaan vastausviestillä) 6.11.2009 mennessä.

Lisätiedot ja tilaukset: yhteys(ät)matkaratsastus.fi