SuMaRa:n vuosikokouksen antia

SuMaRa:n vuosikokous su 28.11. alkoi Pauli Grönbergin luennolla hevosen lihaksistosta ja satulan/valjaiden sopivuuden tärkeydestä. Pauli esitteli kehittämäänsä PG-satulaa ja sai osakseen runsaasti kiinnostusta. Muutamilla matkaratsuilla ko satula on jo käytössä ja muutama uusi käyttäjä taitaa olla nyt tiedossa.

Paulin luennon jälkeen avattiin varsinainen vuosikokous. Aluksi käsiteltiin ja hyväksyttiin toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2009. Sen jälkeen vahvistettiin jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2011. Koska SRL ei nostanut jäsenmaksuaan, SuMaRa:nkin jäsenmaksuhinnat pysyvät ennallaan.

Jäsenmaksuasian jälkeen esiteltiin ja vahvistettiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2011. Tämän jälkeen valittiin uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle ja uusi puheenjohtaja. Jenni Flinck ja Tiina Vesterinen poistuivat hallituksesta ja tilalle tulivat Katja Ryymin ja Vilja Varis. Liisa Siitonen valittiin uudelleen puheenjohtajaksi kaudelle 2011-2012.

Lopuksi käsiteltiin seuran sääntömuutosasiat. Päätettiin, että siirrytään syys- ja kevätkokouskäytäntöön vuosikokouksen sijasta ja johtokunnan nimi muutetaan hallitukseksi. Lisäksi määritettiin puheenjohtajan toimikausi max 2 x 2 v kaudeksi. Kokouksen päätteeksi palkittiin ansioituneita jäseniä: onnea vielä Jaana, Ronja, Luisa ja Tuuli!

Vuosikokouksen pöytäkirja on kokonaisuudessaan luettavissa nettisivuiltamme.