SuMaRa mukana SRL:n "Ratsastajat liikkumaan" -kampanjassa

SRL käynnistää syyskuun alusta uuden liikuntakampajan, jonka  tavoitteena on kannustaa ratsastajia liikkumaan muutenkin kuin ratsain. SuMaRa on tilannut liitosta jäsenilleen Ratsastajan Liikuntapasseja, joihin kampanjaan osallistuvat merkitsevät itse kaikenlaisen liikunnan (paitsi ratsastuksen). Hyviä liikuntamuotoja ovat vaikkapa pyöräily tallille, kävely, lenkkeily tai vaikkapa reippaammat tallityöt, kuten lattian lakaisu, hevosten taluttaminen ja siivoaminen. Passeja jaetaan Paippisten kisoissa ja niitä voi myös tiedustella SuMaRa:n hallituksen jäseniltä. Vaihtoehtoisesti passin voi tulostaa itse liiton sivuilta.

Kampanjan säännöt ovat yksinkertaiset:

1. Kilpailuaika on 1.9. – 1.11.2011
2. Kilpailuun voivat osallistua kaikki ratsastajat ja talleilla kävijät
3. Jokainen kilpailuun osallistuja täyttää kortin itse. Rastita suorittamasi liikunta tai lisää Muu liikunta- kohtaan. Täytä aika ja/ tai matka, jonka liikuit. Kuittauksen voi suorittaa tallin henkilökunta tai ratsastusseuran edustaja.
4. Muuta liikuntaa voi olla myös reipas tallin lattian lakaisu, hevosen harjaaminen, tallipihan haravointi ym.
5. Kilpailun jälkeen lomakkeet palautetaan suoraan SRL:n toimistoon: SRL/ Kielo Kestinmäki, Radiokatu 20, 00093 SLU 10.11. mennessä.
6. Palkinnot: Tuotepalkintopaketteja sekä lippuja ensi kesän tapahtumiin eniten liikkuneille, myös arvontapalkintoja kaikkien osallistuneiden kesken.

SRL:n jakamien palkintojen lisäksi SuMaRa palkitsee omista jäsenistään kaksi eniten liikkunutta palkintolaatalla ja ilmaisella pääsyllä seuran pikkujouluihin!

 

Liikunnallista syksyä kaikille!