SuMaRa 10 v juhlavuosi: SuMaRa Matka-cup 2012

Vuosi 2012 on SuMaRa:n 10-vuotisjuhlavuosi. Juhlavuoden kunniaksi järjestetään SuMaRa Matka-Cup 2012, joka on kaikille avoin ja ratsastajakohtainen. Pisteet kertyvät hyväksytyistä tuloksista ja ne muutetaan kilometreistä pisteiksi. SuMaRa:n omissa kisoissa pisteet tuplaantuvat ja muiden seurojen kisoista tulevat yksinkertaisina. Voit kerätä pisteitä myös ulkomailla kisaamistasi hyväksytyistä tuloksista. Ainoastaan hyväksytyt suoritukset ja kilometrit tuovat pisteitä.

Osallistuaksesi cupiin, ilmoittaudu sähköpostiosoitteeseen ilmot(ät)matkaratsastus.fi. Ilmoittautumisia otetaan heti vastaan ja pisteiden keräilyn voit aloittaa vaikka heti vuoden ensimmäisistä kilpailuista. Myös pitkin vuotta voi ilmoittautua mukaan ja aloittaa keräämään pisteitä. Kotimaisista kisoista pyrimme keräämään kaikki hyväksytyt kilometrit alla olevaan seurantaan, mutta ulkomaan kisojen osalta pyydämme sinua ilmoittamaan kilometrisi itse osoitteeseen ilmot(ät)matkaratsastus.fi.

Kolme eniten pisteitä kerännyttä palkitaan juhlagaalassa ruusukkeilla ja pokaaleilla. Lisäksi voittaja saa SuMaRa Matka-Cup 2012 –palkintoloimen.

Cup-pisteiden kertymistä voi seurata nettisivuiltamme.