Starttikurssi Helsingissä 28.1.2012

SuMaRa järjestää matkaratsastuksen starttikurssin eli matkaratsastuksen sääntökoulutuksen. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus suorittaa maksuton aluelupakoe ja hakea aluelupaa.

Mitä on matkaratsastus? Millainen hevonen? Voinko minä osallistua? Miten valmentaudun? Mitä kilpailemiseen vaaditaan? Kuinka ratsukkoa huolletaan? Miten kilpailuissa toimitaan? Olen jo aloittanut kilpailemisen, miten etenen?

Starttikurssi tarjoaa monipuolisen tietopaketin kaikille lajista kiinnostuneille ja sitä harrastaville. Kurssi on tarkoitettu sekä junioreille että senioreille, sekä ratsastajille että huoltojoukoille, hevosen omistajille. Kurssilla on mahdollisuus tutustua lajin erikoisvarusteisiin.

Kurssi pidetään Helsingin Tuomarinkylässä, Helsingin Vinttikoirakerholla osoitteessa Tuomarinkyläntie 1, 00690 Helsinki. Vinttikoirakerholla on isot parkkipaikat, ja paikalle pääsee myös busseilla 64, 67, 70V, 611 ja 650.

Kurssi alkaa klo 10, ja kestää noin 2½ tuntia. Kirjallinen aluelupakoe järjestetään starttikurssin jälkeen alkaen noin klo 13. Kurssin hinta on 10 eur, SuMaRa:n jäsenille kurssi on ilmainen. Jäseneksi voit liittyä myös kurssin yhteydessä. Kurssin vetää matkaratsastustuomari Liisa Siitonen.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset 24.1.2012 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ilmot(ät)matkaratsastus.fi. Saat parin päivän sisällä vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Jos et saa vastaussähköpostia, ilmoittautumisesi ei ole tullut perille!

Kurssin yhteydessä mahdollisuus myös ostaa stetoskooppeja, kuumemittareita sekä muita SuMaRa:n myyntituotteita.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!