Starttikurssi Helsingin Pirkkolassa to 10.2. klo 18

SuMaRa järjestää matkaratsastuksen starttikurssin eli matkaratsastuksen sääntökoulutuksen. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus suorittaa maksuton aluelupakoe ja hakea aluelupaa.

Mitä on matkaratsastus? Millainen hevonen? Voinko minä osallistua? Miten valmentaudun? Mitä kilpailemiseen vaaditaan? Kuinka ratsukkoa huolletaan? Miten kilpailuissa toimitaan? Olen jo aloittanut kilpailemisen, miten etenen?

Starttikurssi tarjoaa monipuolisen tietopaketin kaikille lajista kiinnostuneille ja sitä harrastaville. Kurssi on tarkoitettu sekä junioreille että senioreille, sekä ratsastajille että huoltojoukoille, hevosen omistajille. Kurssilla on mahdollisuus tutustua lajin erikoisvarusteisiin.

Kurssi pidetään Helsingin Pirkkolassa, Pirkkolan Urheilupuistossa uimahallilla osoitteessa Pirkkolan liikuntapuisto, 00630 Helsinki. Kurssi alkaa klo 18, ja kestää noin 2 tuntia. Kirjallinen aluelupakoe järjestetään starttikurssin jälkeen alkaen noin klo 20. Kurssin hinta on 10 e, SuMaRa:n jäsenille kurssi on ilmainen. Jäseneksi voit liittyä myös kurssin yhteydessä. Kurssin vetää Liisa Siitonen.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset 7.2.2010 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ilmot(ät)matkaratsastus.fi. Saat parin päivän sisällä vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Jos et saa vastaussähköpostia, ilmoittautumisesi ei ole tullut perille!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!