Seuravalmennus Perniössä su 26.9.

SuMaRa järjestää seuravalmennuksen Perniössä Kankkonummen raviradalla (Joutnantie, 25500 Perniö) sunnuntaina 26.09.2010 klo 14 alkaen. Valmentajina toimivat SuMaRalaiset Johanna Vehmanen ja Seija Louko. Valmennus on suunnattu uusille harrastajille, mutta kaikki muutkin ovat tervetulleita mukaan! 

Valmennuksessa käydään läpi matkaratsastuksen perusasioita: opetellaan mittaamaan sykettä ja harjoitellaan matkaratsastusistuntaa. Lisäksi käydään läpi hevosen varusteet, tehdään sille yleiskunnon kartoitus raviradalla ja luodaan treeniohjelmat 15-30 km matkoja ajatelleen.

SuMaRalaiset ovat etusijalla ilmoittautumisissa, mutta valmennus on tarkoitettu kaikille muillekin. Valmennus järjestetään, jos mukaan ilmoittautuu vähintään 5 ratsukkoa.

Hinnat: 20 e/ratsukko, 10 e/kuunteluoppilas, sis. kuuma mehu ja suolapalaa.

Ilmoittautumiset: ilmoittaudu mukaan to 23.09. mennessä osoitteeseen ilmot(ät)matkaratsastus.fi tai puhelimitse Tiina Vesterinen p. 040 570 2205. Jokainen ilmoittautuminen vahvistetaan paluuviestillä.

Paikan päältä voit ostaa SuMaRa:n tuotteita, esim. stetoskooppeja, lämpömittareita ja Opas matkaratsastuksen maailmaan -vihkosen tai seuran tekstiilejä.

 Tervetuloa syksyiseen seuravalmennukseen uudelle paikkakunnalle!