Ritva Lampinen uusi Suomen mestaruutensa - SuMaRa onnittelee!

Matkaratsastuksen Grand Old Lady Ritva Lampinen uusi viime vuotisen Suomen mestaruutensa Jämsänkoskella järjestetyissä SM-kisoissa la 27.8. Ritva ja 11-vuotias ruunansa El Pedro taivalsivat 100 km matkan vaativassa maastossa helteisessä säässä keskinopeudella 11,68 km/h. SuMaRa onnittelee tuoretta Suomen mestaria!

Hopeasijalle SM-luokassa ylsi Joona Mickelsson orillaan Dali ja kolmanneksi tuli Heidi Antila ratsullaan Zodina. Kisaan osallistuivat myös ratsukot Jaana Päiväranta - Merlin the Magician ja Kari Kärkkäinen - Seljanka. Jaanan ja Metkun matka päättyi valitettavasti puolivaiheilla tapahtuneen kaatumisen johdosta keskeytykseen ja Sella hylättiin harmittavastii 100 km taivalluksen jälkeen viimeisessä eläinlääkärin tarkastuksessa sallitun sykkeen ylityksestä.

SM-kilpailuissa järjestettiin myös muita luokkia. SuMaRalaisista ratsukot Sissi Kähkönen - Apris Shake ja Luisa Ahlgren - China´s Gold Boy saivat hyväksytyt tulokset 52,5 km matkalta ja ratsukko Nea Mickelsson - Solomonas 34 km matkalta. Kaikki tulokset löytyvät RieRat:n sivuilta. Myös SuMaRalaisten kilpailukilometriseuranta on päivitetty tänään.

 

SuMaRa onnittelee kaikkia hyväksytyn tuloksen saaneita!