Paippisten kilpailijatiedote ja aikataulumuutos

Paippisten kilpailujen kilpailijatiedote

Kilpailijatiedote + aikataulumuutos!

Ohessa tärkeää tietoa kisoihin osallistujille!

Kisapaikkana toimii RM Riding School, Jungfrustenintie 88, 04170 Paippinen.

Ajo-ohje: Kilpailukeskusta kannattaa lähestyä Vanhan Lahdentien (tie nro 140) suunnalta. Asfalttitiellä on merkitty kääntyminen opastein sekä pienen hiekkatien risteys muovinauhoin. Aja Jungfrustenintietä noin 500 metriä ja saavut kisapaikalle. Tie on kapea, aja hitaasti. Ota kartta ja ajo-ohjeet mukaan, aiempina vuosina erilaiset navigaattorit ovat antaneet hulluja ohjeita, ja trailerin kanssa ei ole kiva eksyä kapeille hiekkateille!

Piha-alueelle tullessa kaikki trailerit ja huoltoautot liikenteenohjaajan neuvojen mukaisesti. Noudata ohjeita, ja muista että olemme vieraana tallin alueella.

Kilpailuissa järjestetään 15-50 km luokat, ja osallistujia on reilut parikymmentä. Lähtölistan näet nettisivuiltamme: http://www.matkaratsastus.fi/kilpailut/paippinen-11-8-2012/lahtolista/

Aikataulu:

8:30 Kisakanslia aukeaa ja ell-tarkastukset alkavat
9:00 Reittiselostus luokka 4
10:00 Lähtö luokka 4
11:00 Reittiselostus luokka 7
12:00 Lähtö luokka 7
12:00 Reittiselostus luokat 5 ja 6
13:00 Lähtö, luokat 5 ja 6

HUOM! Luokkien 5 ja 6 lähtöä on aikaistettu kisakutsusta poiketen!!!

Tarkista etukäteen, että hevosesi rokotukset ovat kunnossa! Lähes jokaisissa kilpailuissa jokunen ratsukko hylätään sen takia, että rokotukset eivät ole sääntöjen mukaiset. Huomioi, että ratsastaja on vastuussa hevosen asianmukaisista rokotuksista. Tarkista rokotusohjeet täältä: http://www.ratsastus.fi/kilpailut/ohjeet_ja_maaraykset/rokotusmaaraykset. On hyvä virkistää omaa muistia ja lukea myös matkaratsastuksen lajisäännöt sekä Yleinen osa ennen kisaa. Molempiin sääntöihin löydät linkin nettisivuiltamme.

Ota mukaasi kisapaikalle hevosen rokotuskortti ja rekisteripaperit, mahdollinen vihreä kilpailukortti (jos sinulla ei ole kilpailukorttia, pyydä sellainen kansliasta) ja oma jäsenkorttisi tai kuitti maksetusta jäsenmaksusta sekä kuitti maksetusta ilmoittautumismaksusta. Lisäksi alueluokissa tarvitset kuitit hevosen vuosimaksusta ja omasta alueluvastasi. Tarvitset myös suitsiin kiinnitettävän numerolapun, jonka voit tarvittaessa ostaa kisakansliasta hintaan 5 €. Oman numerosi voit tarkistaa lähtölistasta http://www.matkaratsastus.fi/kilpailut/paippinen-11-8-2012/lahtolista/

Muista myös mitata hevosesi aamulämpö, sillä eläinlääkäri kysyy tätä tietoa ensimmäisessä tarkastuksessa.

Kisakanslia aukeaa klo 8:30. Mahdollisuuksien mukaan varaa tasaraha maksuihin. Huomioi myös erityismääräyksissä mainittu eläinlääkärimaksu.

Reittiselostus järjestetään noin tuntia ennen ko. luokan starttia. Kisareiteillä on tiedossa hiekkateitä, sorateitä, metsäpätkää sekä asfalttiosuuksia.

Tiet ovat myös kapeita ja mutkaisia, joten on tärkeää ratsastaa peräkkäin, kunnollisilla turvaväleillä, eikä koskaan rinnakkain. Tiet ovat hiekkateitä, joissa on paikoitellen myös soraa. Asfalttia on alle 1,5 km molemmilla reiteillä. Hyviä huoltopaikkoja on merkitty karttaan, toki huoltaminen on sallittua muuallakin. Reitillä on myös autolla-ajokieltopätkiä, jotka johtuvat joko olosuhteista tai tienhoitokuntien pyynnöstä. Ne ratsukot, joiden huoltoautot käyttävät kiellettyjä reittejä, hylätään.

Turvallisuus on tärkeää myös kisapaikalla: huomioikaa hevosten väliset turvavälit! Jos tiedät hevosesi potkivan, merkitse sen häntä punaisella nauhalla tai rusetilla.

Jokaisen luokan palkintojenjako järjestetään noin 30 minuuttia sen jälkeen kun kaikki ko. luokan hevoset on tarkastettu.

Kilpailuissa ei ole kengittäjää paikanpäällä. Eläinlääkärinä toimii Marjut Stenberg

Paikalla on Runda Munken Cateringin järjestämä puffetti, jossa on myytävänä keittolounasta ja pikkupurtavaa. Lisäksi myynnissä on SuMaRa:n tuotteita.

Ohessa vielä tärkeät puhelinnumerot:

Tuomari Seija Louko 044 292 8001
Reittimestari ja kilpailuiden johtaja Liisa Siitonen 040 861 9333
Stewardi Jenni Flinck 0500 843 995

LINKKI KARTTOIHIN