Muistathan anoa kilpailuluvan vuodelle 2010! Vuoden 2009 luvalla saat kilpailla 15.2.2010 asti.

Tammikuu on kilpailulupien uusimis- ja anomisaikaa. Ohessa ohjeet, kuinka toimia ratsastajan kilpailulupien suhteen.

Aluekilpailulupa: Sumaralaiset ratsastajat anovat aluelupaa SuMaRa:lta lähettämällä jäsensihteeri Katrin Aialle kirjallisen anomuksen postitse tai sähköpostitse tai täyttämällä hakemuksen nettisivuillamme. Anomuksessa tulee mainita ratsastajan koko nimi ja jäsennumero. Lupa myönnetään, jos lupaehdot täyttyvät ja jäsenmaksu on maksettu. Luvan myöntämisen jälkeen ratsastaja saa SuMaRa:lta laskun alueluvastaan (20e).

Aluekilpailulupa, uusinta (aluelupa ollut vuonna 2009, 2008 tai 2007): Sumaralaiset ratsastajat ilmoittavat jäsenmaksun maksettuaan jäsensihteeri Katrin Aialle, että tahtovat alueluvan myös vuodelle 2010. Luvan myöntämisen jälkeen ratsastaja saa SuMaRa:lta laskun alueluvastaan (20e).

Kansallinen kilpailulupa: Sumaralaiset ratsastajat anovat kansallista kilpailulupaa SuMaRa:lta lähettämällä jäsensihteeri Katrin Aialle kirjallisen anomuksen postitse tai sähköpostitse. SuMaRa:n hallitus käsittelee kansallisten lupien anomukset. Lupaehtojen täyttyessä lupa myönnetään ja ratsastaja saa SuMaRa:lta laskun kansallisesta kilpailuluvastaan (B-lisenssi 50e).

Muista maksaa kilpailulupasi 15.2. mennessä, jotta saat merkinnän luvasta jäsenkorttiisi. Muista myös huolehtia ratsusi kilpailuluvasta maksamalla sen kilpailuvuosimaksu (30e). Toimintaohjeet tähän löydät Kisapalvelu KIPA:sta.