Maastakäsittelykurssi 5.8. Degerbyssa

SuMaRa järjestää hevosen maastakäsittelykurssin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan keskinäistä kommunikointiaan hevosensa kanssa. Jos haluat ymmärtää hevostasi paremmin ja saada yhteistyönne toimimaan sujuvammin ja hevosesi jokapäiväisen käytöksen helpommaksi ja itsellesi turvallisemmaksi, tämä kurssipäivä on juuri sinulle.

Kurssilla työskennellään hevosia maastakäsin, naruriimussa ja koulutusköydessä. Kurssi on jatkoa 17.5 Helatorstaina pidetylle pyöröaitauskoulutukselle, mutta siihen voi osallistua myös, vaikkei olisi aiemmilla kursseilla ollutkaan. Kurssi on avoin kaikille, mutta paikkoja on rajoitetusti ja etusijalla ovat SuMaRa:n jäsenet. Kurssin opettajana toimii hevostaitokouluttaja Annika Schulman.

Alustava aikataulu:
Aloitus klo 10, esittely ja demo
Jokainen osallistuja työskentelee hevosen kanssa pyöröaitauksessa Annikan ohjaamana n 20 min.
Lounas
Jokainen osallistuja työskentelee uudestaan hevosen kanssa pyöröaitauksessa.

Kurssipaikka: Stall Spofs, Päivöläntie 226, Inkoon Degerby.

Hinta: Hevosen kanssa 70 eur, sisältää lounaan. Kuunteluoppilaat 15 euroa, sisältää lounaan. Jos tulet omalla hevosella, hevosille järjestetään tarha tai karsina päivän ajaksi. Karsinasta voit olla yhteydessä suoraan Annikaan, puh 044-3650464

Ilmoittautuminen: sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla ilmot(at)matkaratsastus.fi viimeistään ma 30.7.2012. Ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa, millaisiin asioihin haluaisit hevosesi kanssa keskittyä, jotta Annika voi etukäteen suunnitella kurssin sisältöä.