Hevosen maastakäsittelykurssi Inkoossa 9.10. PERUTTU

KURSSI PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI.

Onko sinulla ongelmia hevosesi kanssa? Vaivaako johtajuus- tai luottamuspula? Haluaisitko syventää suhdettasi hevoseesi?

SuMaRa järjestää hevosen maastakäsittelykurssin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan keskinäistä kommunikointiaan hevosensa kanssa. Jos haluat ymmärtää paremmin hevostasi ja saada yhteistyönne toimimaan sujuvammin ja hevosesi jokapäiväisen käytöksen helpommaksi ja itsellesi turvallisemmaksi, tämä kurssipäivä on juuri sinulle.

Tämä kurssi on jatkoa SuMaRa:n jo aiemmin järjestämille maastatyöskentelypäiville, mutta kurssille voi osallistua, vaikkei olisi aiemmilla kursseilla ollutkaan. Kurssi on avoin kaikille, mutta paikkoja on rajoitetusti ja etusijalla ovat SuMaRa:n jäsenet. Kurssin opettajana toimii hevostaitokouluttaja Annika Schulman ja kurssipaikka on Granåsan hevostila Inkoossa (Kvisintie 15, 10160 Degerby). Kurssin kesto riippuu osallistujien määrästä ja tapauskohtaisesta vaativuudesta, tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Kurssin yhteydessä on myös mahdollista päästä tutustumaan Granåsan tilan uudenlaisiin pihattoratkaisuihin.

Kurssin hinta on hevosen kanssa osallistuttaessa 40 e (jäsen) tai 45 e (ei-jäsen). Lisäksi kurssille otetaan myös kuunteluoppilaita hintaan 15 e (jäsen) tai 20 e (ei-jäsen). Sitovat ilmoittautumiset 2.10.2010 mennessä osoitteeseen ilmot(ät)matkaratsastus.fi tai puhelimitse Tiina Vesterinen p. 040 570 2205. Jokaiseen viestiin vastataan kuittausviestillä.

Kurssimaksu maksetaan etukäteen SuMaRa:n pankkitilille LUSP 400633-245255, kuitti mukaan kurssipaikalle. Kurssimaksu palautetaan vain lääkärin- tai eläinlääkärintodistusta
vastaan. Kurssi järjestetään, mikäli hevosen kanssa osallistujia on yli 3 kpl.