SuMaRa:n Superviikonloppu Forssassa 24.-25.4.2010

Superviikonlopun ohjelma on nyt lyöty lukkoon! Pilvenmäen raviradalla ohjelmassa mm. hevosen kengän irrottamista ja kiinni lyömistä, hevosen yleiskunnon kartoitusta sekä ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kokeilemaan matkaratsastusta!

Järjestämme nimittäin sunnuntaina 15 km kilpailuharjoituksen, johon osallistumiseen ei vaadita seurajäsenyyttä eikä hevosella tarvitse olla voimassa olevaa influenssarokotusta. Toisaalta paikalla ei ole eläinlääkäriä mutta matkaratsastustuomari ja -stewardi suorittavat hevostarkastukset ja kilpailu- harjoituksessa toimitaan muutenkin aivan kuin oikeassa kilpailussakin. Kilpailijoille ei myöskään ole SuMaRa:n puolesta vakuutusta, joten oma tapaturmavakuutus on suotava.

Koko viikonlopun ohjelma on seuraava, aikataulu tarkentuu hieman lähempänä:

Lauantai:

- Saapuminen Pilvenmäelle
- Tervetulokahvit
- Valmentautuminen, osa 1: sykkeen mittauksen opettelu, varusteiden tarkastus
- Valmentautuminen, osa 2: hevosen yleiskunnon kartoitus radalla, treeniohjelmien ohjeistus 15-30 km, matkaratsastusistunnan harjoittelua
- Ruokailu Pilvenmäellä
- Hevosen kengitys: kengän irrotus ja lyöminen takaisin kiinni
- Seuraavan päivän kilpailuharjoituksen reittiin tutustuminen maastokartan avulla
- Majoittuminen ihmisille ja hevosille

Sunnuntai:

- Starttikurssi n. 2 tuntia. Mahdollisuus suorittaa myös aluelupakoe.
- Luento turvallisuusasioista: Ratsastajan tapaturmat ja ensiapu
- Ruokailu Pilvenmäellä
- Näin huollan kisoissa -opastus
- Kilpailuharjoitus 15 km
- Ruokailu Pilvenmäellä
- Kotiinlähtö

Ohjelman lisäksi Pilvenmäen raviradalla sijaitseva Valjaspiste on auki ja myynnissä on myös Repoketun matkaratsastustuotteita. Raviradalla on käytössämme pesupaikka, joten hevosen saa kätevästi pestyä kilpailuharjoituksen jälkeen, jos niin tahtoo.

Voit osallistua tapahtumaan joko hevosen kanssa tai ilman. Paikan päällä on mahdollista yöpyä esim. pe-su/la-su Tammelan Kultakukkurassa, hienossa saunallisessa hirsihuvilassa. Hinta on 40 e/hlö sisältäen kevyen aamiaisen, omat lakanat on oltava mukana. Hevosille löytyy karsinapaikkoja Pilvenmäen radan vierastallista hintaan 15 e/vrk. Karsinavuokraan kuuluu kuivike - oma vesiastia ja ruuat on tuotava mukana.

Jos tahdot osallistua vain toisena päivänä, tapahtuman hinta on 25 e SuMaRalaisille ja 30 e muille. Jos tulet mukaan koko viikonlopuksi, hinta on 40 e SuMaRalaisille ja 50 e muille. Hintaan sisältyy ruokailut ja kahvit.

Yöpymispaikkoja hevosille ja ihmisille on rajoitetusti, joten vain nopeimmat saavat yösijan! Sitovat ilmoittautumiset yösijan suhteen 14.4. mennessä osoitteeseen ilmot(ät)matkaratsastus.fi. Ilmoittautumisesi vahvistetaan paluuviestillä seuraavan vuorokauden aikana. Muuten tapahtumaan voi ilmoittautua 21.4. asti.

Tervetuloa mukaan viettämään keväistä matkaratsastusviikonloppua!