Alkuvuoden muistilista SuMaRan jäsenille

7.1.2014

 

 

Kaikki jäsenet

SRL lähettää seurojen jäsenille vuoden 2014 jäsenmaksulaskut tammikuussa (oletuksena, että seura on päivittänyt tarvittavat tiedot jäsenrekisteriin).

• Tarkista laskusta jäsenlajisi. Jos haluat vaihtaa jäsenlajia (esim. perhejäsen => varsinainen jäsen), ota yhteyttä seurasi jäsensihteeriin (yhteystiedot laskussa) ja pyydä häneltä uusi lasku.
• Väärällä jäsenlajilla varustettua laskua ei pidä maksaa.
• Jäsenmaksulasku on henkilökohtainen. Sillä ei voi maksaa monen henkilön jäsenmaksua muuttamalla summaa.
• Maksaessasi jäsenmaksulaskun sinun tulee ehdottomasti käyttää laskuun merkittyä viitettä.
• Jäsenmaksulasku tulee maksaa täysimääräisenä.
• Jäsenedut eivät astu voimaan, ellei maksu ole kirjautunut SRL:n rekisteriin. Yllä olevia ohjeita siis kannattaa noudattaa.

Hippos nro 1/2014 postitetaan kaikille joulukuussa 2013 jäseninä olleille sekä tammikuun alussa liittyneille uusille jäsenille, joiden jäsenmaksu on ehtinyt kirjautumaan rekisteriin 19.1.2014 mennessä. Tämän jälkeen maksaneet saavat lehden nro 2:sta alkaen.

Seuran vaihtajat

Jos olet vaihtamassa seuraa vuodenvaihteessa, anna vanhan seurasi jäsennumero (esim. vuoden 2013 jäsenkorttisi takaa tai Hippos-lehden osoitekentästä) uuden seuran jäsensihteerille. Näin varmistat sen, että myös vuoden 2014 jäsenkortissa on merkintä mahdollisista merkkisuorituksistasi ja toimihenkilöoikeuksistasi. Tällä takaat myös sen, että edellisvuosien kilpailutulokset KIPAssa seuraavat mukanasi uuden seuran jäsenyyteen.

Kilpailulisenssin lunastajat

Seura myöntää ratsastajien kilpailulisenssit tarkastettuaan että jäsenmaksu on päivittynyt jäsenrekisteriin ja järjestettyään tarvittavat sääntökoulutustilaisuudet. Kilpailulisenssin maksamisen jälkeen edustusseuraa ei voi vaihtaa kesken kauden. Lisenssimaksu tulee olla kirjautuneena rekisteriin 15.2.2014 mennessä, jotta siitä saa merkinnän jäsenkorttiin. Mikäli olet alkuvuodesta maksanut aluelisenssin ja haluat kesken vuotta vaihtaa sen kansalliseen lisenssiin, ota yhteyttä seurasi jäsensihteeriin. Muistathan pyytää lisenssilaskun jäsensihteeriltä, vaikka olisit kisannut kuluvallakin kaudella.

Hevosten vuosimaksut:

* Kaikilla alue- ja kansallisella tasolla kisaavilla hevosilla tulee olla vuosimaksu maksettuna ennen kun niitä voi ilmoittaa kilpailuihin
* Maksutiedot vuosimaksun maksamista varten löytyvät hevosen tiedoista KIPAsta
* Viitenumero on hevoskohtainen
* Vuosimaksun saa maksaa aikaisintaan 1.1. 2012, vuoden 2013 maksulla voi kisata 15.2.2012 asti.
* Ratsastuskoulujen hevosten yhteismaksun maksamisesta lähetetään kuitti ja hevoslista aluesihteerille.

Muistattehan myös rokotukset! Ne on hyvä hoitaa kuntoon nyt kisatauon aikana. Rokotusmääräykset löydät täältä:
http://www.ratsastus.fi/kilpailut/ohjeet_ja_maaraykset/rokotusmaaraykset

Huomioittehan, että jäsen-, lisenssi- ja vuosimaksujen päivittymisessä rekistereihin voi mennä viisi arkipäivää. Kaikki maksut on hyvä hoitaa kuntoon jo vuoden alussa ennen kisakauden alkua, etteivät ensimmäiset kilpailut jää käymättä myöhästyneiden maksujen vuoksi. Maksujen päivittymisen voi tarkistaa KIPAsta; vuosimaksun hevosen tiedoista (näkyy maksupäivämäärä) ja lisenssin kirjautumalla KIPAan (jos ei onnistu, maksu ei ole kunnossa). Mikäli maksut eivät viikossa ole päivittyneet, ole yhteydessä aluesihteeriin.